Diferitele lucrări de hidroizolarea a fundațiilor sunt efectuate cu un singur scop: protejarea eficientă a acesteia de contactul cu apa. Acest lucru împiedică pătrunderea lichidelor în material și prelungește durata de viață a construcției.

DE CE AM NEVOIE DE HIDROIZOLAREA FUNDAȚIEI?

Partea subterană a oricărei structuri - fundația portantă sau subsolul - este în contact permanent cu solul, care este umed aproximativ tot timpul. Pentru a reduce efectul negativ al unui astfel de contact, se instalează un contur rezistent la umezeală.

Acest circuit vă permite să rezolvați astfel de probleme:

  • Împiedică pătrunderea umezelii în grosimea materialului (reducând astfel probabilitatea de fisurare în timpul fluctuațiilor de temperatură).
  • Încetinește viteza de coroziune a armăturilor, a pieselor încorporate sau a altor piese metalice.
  • Reduceți umiditatea în încăperile aflate sub nivelul solului.
  • Hidroizolarea fundației poate avea o altă funcție - de a proteja împotriva scurgerilor și a înecării. Același lucru este valabil și în cazul topirii zăpezii de primăvară și al ploilor torențiale: dacă sistemul de drenaj cedează, lichidul poate provoca daune grave.

ALEGEREA TEHNOLOGIEI DE HIDROIZOLAREA FUNDAȚIEI

Unul dintre factorii care determină vulnerabilitatea unui substrat la umiditate este materialul din care este fabricat. Materialul este unul dintre factorii care determină sensibilitatea substratului la umiditate:

  • O structură permanentă de beton armat rezistă bine la umezire, dar cu timp apa se va infiltra în pori. Pentru a preveni acest lucru, suprafețele pot fi tratate cu agenți hidroactivi penetranți la punctul de contact cu solul sau injectați pe partea subterană.
  • Fundațiile solide din cărămidă se vor prăbuși cel mai adesea atunci când apa pătrunde în rosturile zidăriei. Hidroizolarea poate fi realizată în mai multe moduri, dar cele mai eficiente metode sunt o combinație de tehnici de etanșare la apă și de lipire.
  • Lucrările de zidărie realizate din moloz de piatră pe mortar de ciment sunt, de asemenea, vulnerabile la infiltrarea apei în rosturi. Zonele cu probleme pot fi tratate cu mastic, iar apoi întreaga parte subterană poate fi acoperită cu materiale rulabile sau membrane.

Efectul lucrărilor de hidroizolare a fundațiilor depinde în mod direct de calitatea compușilor utilizați, precum și de profesionalismul artizanilor. KROVLEA oferă o garanție pentru toate operațiunile de hidroizolație, astfel încât structurile vor fi protejate pentru o perioadă lungă de timp după finalizarea lucrărilor.

HIDROIZOLAREA FUNDAȚIEI

PROIECTE RECENTE

KROVLEA a finalizat în total de peste 4000 de proiecte

    ADRESAȚI O ÎNTREBARE

    Managerii noștri vor fi bucuroși să vă răspundă la întrebări, să calculeze costul serviciilor și să vă pregătească o ofertă personalizată.

    Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

    Socials