SERVICIILE NOASTRE

KROVLEA activează pe piața moldovenească de peste 10 ani și s-a impus ca o echipă de profesioniști care execută o gamă completă de lucrări legate de reparații, inclusiv acoperișuri, lucrări de fațadă, construcții de cabane și saune "la cheie".

La timp

Finalizarea proiectelor în termene strict convenite

Calcule exacte

Nu depășim buget aprobat

Prețuri fidele

Cea mai bună calitate la prețuri accesibile

Garanție

Oferim o garanție pentru toate lucrările efectuate

  RECENZII

  Ne străduim să furnizăm servicii de calitate cu un nivel ridicat de servicii. Le suntem recunoscători clienților noștri pentru încrederea și feedback-ul pozitiv cu privire la activitatea noastră comună.

  Иванова С.В.

  Работы проведены аккуратно, качественно и в оговоренные сроки. Сотрудники строительной компании зарекомендовали себя опытными, оперативными, хорошо организованными специалистами, которые учитывают пожелания заказчика и добросовестно выполняют свою работу. Мы довольны качеством не только работ, но и применяемых материалов.

  Цаун Н.А.

  Работаем с этой компанией уже воторой раз! Все устраивает: и качесвто и цены. Цены, кстати, приятно удивили! Поцветания Вам ребята и благодарных клиентов!

  Жидков С.Н.

  Для успешной и своевременной реализации необходимо было в кратчайшие сроки произвести и смонтировать торговый объект. Сотрудники krovlea.md выполнили все работы по договору, быстро, качественно, аккуратно и в срок.
  DESPRE COMPANIE

  Krovlea

  KROVLEA activează cu succes pe piața serviciilor de construcții mai mult de 10 ani și efectuează întreaga gamă de lucrări generale de construcții și reparații.

  Experiența acumulată și baza actuală a KROVLEA ne permit să facem față practic oricărei provocări în domeniul suportului organizațional și tehnic pentru întregul ciclu de lucrări pe șantier.

  Clienții noștri variază de la situri industriale mari la organizații mai mici și dezvoltatori privați. Implementarea cu succes a diferitelor proiecte, de la cele mai simple până la cele care necesită cel mai mult timp, ne-a permis să ne impunem pe piața construcțiilor ca un partener de încredere și puternic.

  CONTACTE
  • Vadul Lui Voda 100
  • +373 60 59 37 01
  • +373 79 73 85 77
  • +373 22 928 426
  ADRESAȚI O ÎNTREBARE

  Managerii noștri vor fi bucuroși să vă răspundă la întrebări, să calculeze costul serviciilor și să vă pregătească o ofertă personalizată.

  Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

  Socials